Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor si insectelor taratoare - Radarcan 6RC

  • Fara Stoc
    Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor si insectelor taratoare - Radarcan 6RC
  • 59,09 lei

  • Fără TVA: 49,66 lei
 (0 opinii)
  • Cod produs: 8421581000296
  • Disponibilitate: Fara Stoc
  • Garantie: 24 luni

Aparat portabil cu ultrasunete anti-soareci, anti-sobolani, anti-gandaci - Radarcan 6RC (20mp)
 Acum puteti achizitiona 2 aparate 6RC la doar 109.84 RON. Oferta in limita stocului disponibil.

 

Descriere:

Aparatul odata pornit va incepe sa emit unde de ultrasunete ce sunt perceptibile doar de daunatorii pentru care a fost creat. 

IDEAL - pentru afectarea sistemul nervos si aparatul auditiv al soarecilor, sobolanilor si gandacilor, fara a deranja oamenii sau animalele de companie mari.

Poate afecta insa alte animale precum porcusori de guineea sau hamsteri.

 

Instalare:

Aparatul cu ultrasunete anti soareci, sobolani si gandaci Radarcan 6RC, prezinta un design minimalist. Acesta se conecteaza la o priza de 220V-240V, iar buna functionare este semnalizata printr-un led de culoare rosie ce ramane aprins in permanenta.

Eficienta aparatului se constata dupa 10-15 zile de la instalarea acestuia, dupa care se recomanda lasarea in functiune a dispozitivului pentru o mai mare siguranta. Este interzisa folosirea aparatului in combinatie cu alte metode de combatere (otrava, capcane), deoarece cele doua metode sunt contradictorii, una atrage si cealalta alunga daunatorii.

Datorita consumului de energie de doar 7.2 W, acesta poate ramane conectat la priza pe tot parcusul anului, pentru a preveni intoarcerea daunatorilor. Nu se recomanda instalarea aparatului anti daunatori in spatele mobilierului, dupa perdea, deoarece ultrasunetele nu trec prin obiecte solide.

 

Aplicabilitate:

Intrucat este silentions, nu foloseste substante toxice, nu produce si nu degaja fum, poate fi folosit practic in orice incapere. In apartamente, in biblioteci, in sali de mese, cantine, restaurante, moteluri, hoteluri, gradinite, scoli. Practic ORIUNDE aveti nevoie sa pastrati un mediu curat, lipsit de soareci, sobolani si gandaci, fara a atrage atentia insa, si fara a folosi substante toxice.

 

Avantaje:

Compact si modern - carcasa aparatului este una de dimensiuni reduse, cu un design placut ochiului, in culori neutre, ce nu atrag atentia

Simplu de utilizat - doar introduceti aparatul in priza, si uitati de soareci, sobolani si gandaci.

Non toxic - nu foloseste substante toxice, otravuri si alte chimicale nocive, putand fi folosit astfel si in bucatarii sau in camera copiilor


Specificatii tehnice:

Dimensiuni: 7 x 6.5 x 4.5 cm
Alimentare: 110-230V
Consum: 5 W
Suprafata acoperita: 20 mp

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni
Garantie persoane fizice:24 luni
Producator: Radarcan
Model: 6RC
Tara de origine: Spania
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 17 LEI

 

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)

Telefon magazin: 0725.311.005


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: aparat cu ultrasunete, ultrasunete, anti-rozatoare, anti-soareci, anti-sobolani, anti-gandaci, rozatoare, soareci, sobolani, gandaci, impotriva, rozatoarelor, gandacilor